Organisatie en financiën

Organisatie

Hier tref je degenen aan die zich inzetten voor outForever.

Frank

Frank Schuurmans

Oprichter, sinds 2006 betrokken bij OutForever. Frank werkt in de zorg als projectleider voor VU medisch centrum en richt zich binnen outForever op visie, community vorming, zorginnovatie en communicatie.

Karleen

Karleen Veenker

Oprichter, samen met Frank, sinds 2006 betrokken bij outForever. Werkt bij het Projectmanagementbureau van de gemeente Amsterdam. Was actief  binnen de voorlichtingsgroep COC. Heeft bestuurservaring opgedaan binnen Bouwvrouw en Homosport (nu GUTS). Binnen outForever werkt zij aan de bouwprojecten.

Wilant

Wilant Boekelman

Filmproducent, oprichter van Waterland films en oprichter en eigenaar van Dutch Mountain Film. Houdt zich binnen outForever bezig met de communicatie en ledenwerving.

Marja

Marja Langendijk

Sinds 2012 betrokken bij outForever.  Ervaring met bouwen en wonen bij Bouwfonds, gemeente, woningcorporatie en eigen bureau voor bewonersparticipatie. Pionier in de vrouwenhulpverlening. Thans coachingspraktijk. Zit in de bouwgroep van outForever.

Josee

Josée Rothuizen

Sinds 2013 betrokken bij outForever. Heeft ruime ervaring met LHBT beleid. Houdt zich sinds 1996 bezig met roze ouderen, beleid en zorg. Binnen outForever ligt haar focus op roze zorg.

David

David Noordhof

Sinds 2013 betrokken bij outForever.

Michiel

Michiel Smis

Sinds 2013 betrokken bij outForever. Is als docent en coördinator werkzaam aan de School voor Journalistiek. Was actief binnen COC en Schorer als begeleider gespreksgroepen. Hoopt binnen outForever een bijdrage te kunnen leveren aan de emancipatie van oudere/ zorgafhankelijke homo’s, lesba’s, etc.. en wil zelf ook out oud worden.

Financiën

Onze kosten zijn beperkt. We hebben deze site laten bouwen; de provider is betaald en incidenteel maken we publiciteitsmateriaal. Een donatie voor onze kosten is meer dan welkom! Vind je outForever waardevol? Stort dan een bedrag op NL77 INGB 0001 9869 40 t.n.v. Frank Schuurmans o.v.v. Stichting outForever.

Wil je meehelpen?

Heb je expertise op het gebied van bouwen, wonen, zorg, financiën en wil je meehelpen? Of heb je een aantal uren beschikbaar voor outForever klusjes. Zoek je om andere reden contact met outForever? Klik dan op de knop Contact.

Outforever aan het werk

outForever aan het werk

Outforever aan het werk

outForever aan het werk